Stel, ik zoek een kerk…

Wat is dat, oud-katholiek? De avond op dinsdag 24 april (jawel, de folder hierboven heeft een drukfout…) kan u misschien een antwoord geven op die vraag.Op die datum is er een bijeenkomst over wat de oud-katholieke kerk geloof en de St. Vitusdparochie, Hilversum. De bijeenkomst is gratis toegankelijk en begint om 20.00 uur in de kerk aan het Melkpad.

Het idee van de bijeenkomst is afkomstig van de parochianen van de Oud-Katholieke Kerk zelf. Zij zijn ervan overtuigd, dat zij lid zijn van een geloofsgemeenschap die veel mensen aan zal spreken. Bezoekers van de bijeenkomst krijgen informatie via een film, een inleiding en rondleiding door de kerk, gevolgd door een open gesprek. De oud-katholieke gemeenschap laat zien wie ze is en wat ze doet. En vragen staat meer dan vrij!

Voor aanmelding en meer informatie: pastoor Leen Wijker.