GaandeWeg

Zondag 18 april 2010: op het kerkplein neemt de parochie zwaaiend afscheid van pastoor Leen Wijker die zijn eerste stappen op weg naar het Spaanse Santiago de Compostela zet. Donderdag 6 september 2012: in Plantage boekhandel Voorhoeve te Hilversum wordt het boek Gaandeweg van Leen Wijker officieel gepresenteerd.

Het boek van pastoor Wijker is een reisbeschrijving op verschillende niveaus. ‘De wegen en paden, de dorpen en steden en de kunst. Het weer, de ontberingen, de schoonheid van het landschap. En de wat  “hogere” weg. Wat doet zo’n tocht met de pelgrim in zijn hoofd, wat doet de weg met zijn geloof en wat doet de route met zijn leven.’

Het eerste exemplaar van het boek wordt aangeboden aan de aartsbisschop van Utrecht, Mgr.Dr. Joris Vercammen. Na de presentatie is er gelegenheid om het boek te kopen.

Ook parochianen en belangstellen zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Mocht u gebruik maken van deze uitnodiging, wilt u dan zo vriendelijk zijn dat uiterlijk 2 september a.s. door te geven aan de pastoor? Dit in verband met de catering.

Donderdagavond 6 september vanaf 20.00 uur, Plantage boekhandel Voorhoeve, Kerkstraat 79.