Vroegboekkorting!

Taizé is zo’n gehucht in Frankrijk waar je nooit van gehoord zou hebben, ware het niet dat er elk jaar duizenden jongeren naar toe trekken. Hoezo, welk festival is daar dan? Kijk, voor dat antwoord moet je er eigenlijk zelf naartoe.
Want een festival is het niet, maar het gevoel wat je daarbij kunt hebben past dan misschien wel weer bij dat wat je meemaakt in dat Bourgondische dorp. En gebruiken we dat woord Bourgondisch ook vaak om overvloedige maaltijden mee aan te duiden, bij Taizé past dát dan weer niet. Misschien kun je zeggen dat het een basic-gebeuren is: samen met anderen beleef je op een mooie, ontspannen en bijzondere manier (want hoe vaak praat jij met jongeren uit andere landen over wat je bezig houdt?) wat het betekent om te leven, om er te mogen zijn.
Zoek mensen op die er geweest zijn en je zult te horen krijgen dat je minstens één keer in je leven zo’n Taizé-week moet meegemaakt hebben. Nou, dan kun je meteen data reserveren:

Van zaterdag 27 april tot en met 5 mei (dat is de meivakantie 2013) wordt een landelijke oud-katholieke jongerenreis naar Taizé georganiseerd, bedoeld voor (oud-katholieke) jongeren van 15 t/m 29 jaar. De reis kost (dankzij de jeugdfondsen die sponsoren) € 90,- per persoon. Dat is inclusief reis en verblijf! Aanmelden vóór 1 maart.

EN: Bij aanmelding (en betaling) voor 1 januari geldt het vroegboektarief van €70,- voor de gehele reis 🙂

Klik voor alle informatie hier en meld je daarna aan!