Vader en zoon bovenaan

Het kaartseizoen is weer afgesloten. Op 23 maart werden de wisselbekers uitgereikt aan de winnaars van het proponeren en klaverjassen. Met 57 punten werd Rita Zwart de kampioen proponeren van dit seizoen. De goudenprop verhuist van Corry Giskes naar Rita die er een jaar van mag genieten.

                                                                    Rita met de gouden prop

Trijnie Hartogh haalde een eervolle tweede plaats met 55 punten en de derde plaats wordt ingenomen door Corry en Luuk Giskes, beide met 53 punten.

                                                                  Thiemo ontvangt de beker

Bij het klaverjassen bleef Wim Bikker drie rondes lang op de eerste plaats staan. Helaas haalde hij in de laatste ronde maar 3.979 punten, waardoor hij de overwinning moest afstaan aan zijn zoon Thiemo Bikker.
Thiemo eindigde als eerste op de laatste kaartavond, met een totaal van 25.758 werd Thiemo tevens eerste in het algemeen klassement. Als derde eindigde Kees Giskes met een respectabele 24.057 punten die hij mede behaald heeft door een monsterscore in de derde ronde van 6.273 punten.
Bovenste foto: de klaverjaswinnaars vlnr 3,1,2
Met dank aan Thiemo voor de verslaggeving.