Gastvrijdag in Rotterdag ging wel door…

Kent u die van de gastvrijdag die niet doorging, maar een dag later toch wel weer? De berichtgeving vanuit het Bisschoppelijk Bureau ging te snel om die laatste wijziging nog op onze website door te voeren. Hopelijk was iedereen die van plan was naar deze ontmoeting te gaan op de hoogte en heeft hij/zij afgelopen zaterdag een waardevolle dag gehad!

Hilversum, 22 september 2013

De op 21 september geplande bijeenkomst voor gastvrouwen en gastheren in Rotterdam gaat helaas niet door vanwege gebrek aan belangstelling. De werkgroep Vorming & Toerusting had deze speciale dag georganiseerd in samenwerking met de pastoor van Rotterdam. Weet u iemand die voornemens was te gaan, maak hem of haar dan attent op dit bericht.

Amersfoort, Bisschopppelijk Bureau, 18 september 2013