Preekbestek op zondag 10 november

Weet u het nog? Na de viering en de koffie worden in krap een uur tijd de Bijbelteksten voor een volgende zondag doorgesproken. Wat is belangrijk in die tekst, welke associaties roepen de woorden op, wat kun je met die lezingen? Het is een voorafje. Geen Bijbelles of exegese, maar samen alvast de teksten voor die zondag verkennen. Er kunnen zoveel mensen meedoen als er stoelen in de bestuurskamer zijn. Vooraf de schriftlezingen doornemen wordt van harte aanbevolen. Dat praat makkelijker! Iedereen die zo vanuit haar/zijn eigen geloof en ervaringen wil meehelpen met het verkennen van de lezingen, is welkom.  Het Preekbestek start in de bestuurskamer om 11.45/12.00 uur en om 12.45/13.00 uur staat u weer buiten.

De lezingen voor zondag 17 november, die besproken worden op 10 november  kunt u hier alvast lezen. Om te zien in welke context de schriftgedeeltes staan, verwijzen we u naar de Bijbel.