Vieren en afscheid nemen

Pastoor Leen Wijker gaat zondag 9 februari 2014 voor de laatste keer als herder van de parochie Hilversum voor in de eucharistieviering. Na zondag volgen voor hem drukke dagen van inpakken, verhuizen en uitpakken. Vanaf begin maart zal de vertrekkende pastoor parochianen in Den Haag en Schiedam onder zijn hoede krijgen.
Leen Wijker kwam in 2003 naar Hilversum. Een lange periode hebben hij en de parochianen samen gezicht gegeven aan de parochie. Op verzoek van pastoor Wijker komt er geen groots afscheid. In november jl is het 25-jarig priesterjubileum van Leen al uitbundig gevierd. Komende zondag dus ook liever geen afscheidscadeaus of attenties. Wat wel een cadeau voor pastoor Wijker zou zijn: een mooie gift aan de collecte tijdens de viering. Op deze zondag is de opbrengst van de collecte bestemd voor een diaconaal doel in Hilversum.
De vijfde zondag na Epifanie, 9 februari, vieren, bidden en zingen we nog één keer samen als parochie. Daarna is er in De Akker – wat royaler dan op andere zondagen – tijd voor ontmoeting en afscheid nemen. Geen receptie, geen rijtjes om de pastoor een hand te geven; hij loopt net als anders gewoon rond en u komt ‘m wel tegen.
Graag verwelkomen we u om 10.00 uur als de viering begint.