Vita in de bowlerij

In de vorige Vitus en op de site stond een aankondiging voor het bowlen op zaterdag 15 februari. Nu bent u er waarschijnlijk heel nieuwsgierig naar hoe die avond verlopen is. Dus bij dezen een verslag van de avond.  Om 19.30 uur stonden zo’n dertig parochianen te trappelen van ongeduld om de bowlingbaan te bestormen. Toen eenmaal de officiële plichtplegingen achter de rug waren – de financiën en het vinden van het juiste schoeisel – konden we om acht uur eindelijk beginnen. Na anderhalf uur, waarbij het publiek (Ingeborg Hendriks, Corry en Luuk Giskes) getuige was van de meest vreemde ‘worpen’, kon de prijsuitreiking beginnen.

Timo Nieuwenhuizen was dit jaar de winnaar van het meest prestigieuze bowlingtoernooi van oud- katholiek minnend Nederland, met wel 159 punten! Hierna gingen de meesten huiswaarts met uitzondering van een klein groepje jongeren dat zich nog even aan een alcoholisch warenonderzoek waagde. Gelukkig konden ook zij zo halverwege de nacht hun huis terugvinden. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Namens Vita Nuova,

Herman Giskes