Zondag 6 april: Centrum Hilversum wordt afgezet!

Het centrum van Hilversum zal op zondag 6 april drukker zijn dan gebruikelijk. Op die dag wordt de Spieren voor Spieren – Cityrun gehouden. Deelnemers en supporters zullen de straten vullen. Omdat de eerste loop, de Kidsrun, om 11.30 uur van start gaat, worden de diverse wegen in het centrum tussen 10.00 en 10.30 uur al afgezet.
We kunnen dus nog op tijd op het kerkplein aan het Melkpad komen, maar komen we na afloop van de viering ook weer thuis? De Spieren voor Spieren Cityrun-organisatie liet weten:
‘Wegrijden via de ‘s Gravelandseweg is geen goede optie meer, maar u kunt via het Melkpad en de Hoge Naarderweg onbelemmerd het parcours oversteken tot 12 uur. Op die manier zou het voor uw kerkgangers geen probleem hoeven te zijn.’

Meer informatie over de Run en het parcours vindt u hier.