Jubileum – eucharistieviering 23 november

Een feestelijke eucharistieviering kan tijdens een kerkjubileum natuurlijk niet ontbreken. Op zondagmiddag 23 november om 14.30 uur begint de pontificale hoogmis, waarin de Verjaardag van Kerkwijding wordt gevierd en dankzegging klinkt voor 125 jaar kerkgebouw aan het Melkpad. De aartsbisschop van Utrecht, mgr. Joris Vercammen, zal voorgaan en pastoor Wietse van der Velde, pastoraal werker Helen Gaasbeek, lector Anita Sonnenschein en de misdienaars zullen assisteren. Medewerking wordt verder verleend door het parochiekoor en organist Bart Klijnsmit. Voor deze parochie-viering worden ook vertegenwoordigers van de gemeente Hilversum en de Hilversumse kerken uitgenodigd, alsmede oud-katholieke pastores uit den lande. Het is een viering voor parochianen en iedereen die met ons dit jubileum wil vieren! We vinden het daarom fijn als we u mogen begroeten tijdens de dienst. Na de eucharistieviering zal er een receptie zijn in ons gemeenschapshuis De Akker. Ook hier bent u van harte welkom om, onder het genot van een hapje en een drankje, elkaar te ontmoeten.