Kerstkerkplein: Eva en vadertje Panov

Op kerstavond 24 december zal ons kerkplein veranderen in een kerstkerkplein met onder andere een levende kerststal. Voorafgaande aan de nachtmis zullen er in samenwerking met de Regenboogkerk weer twee kinderkerstnachten worden gehouden.

De eerste viering (van 17:00 tot 17:30 uur) is voor kinderen van twee tot zes jaar. Samen met Eva, het kleine herdersmeisje, gaan we op zoek naar het licht dat plots schijnt in de donkere nacht.
De tweede viering (19.00 tot 19:45 uur) is voor de kinderen van zes tot elf jaar. Leo Tolstoj, een beroemde schrijver uit Rusland, schreef een prachtig verhaal over de schoenmaker vadertje Panov. Wat dat met het kindje Jezus te maken heeft zal je dan wel horen!

De kerstnachtmis begint om 22.00 uur. Vanaf 21.45 uur kunt u samen met onze gasten al kerstliederen zingen.