Creatief in de weer

Al geruime tijd komen spelers, regisseur en andere crewleden van het ‘vastentoneel’ wekelijks bij elkaar om het stuk ‘Met de deur in huis’ te repeteren. Onder leiding van Thiemo worden teksten ingestudeerd en scenes uitgespeeld. De groep was onlangs ook op een andere manier creatief bezig: het decor moest worden geschilderd! In de tuin van de pastorie werd flink aangepakt. De pauze voor een kop koffie was welkom, zeker toen daar de oliebollen van Wim Bikker bij geserveerd werden!
Kaarten voor de voorstelling in De Akker op 4 en 5 februari aanstaande zijn nog steeds te koop voor 7,50 euro per stuk. Na de vieringen de komende zondagen lopen tijdens het koffiedrinken dames van het promotieteam rond met kaarten. Reserveren kan ook: stuur dan een mail naar giskesparmentier@kpnmail.nl.