Spons-kerk

Paars, knal roze, groen, blauw. Het zouden haast liturgische kleuren kunnen zijn, maar dat is misschien wat te ver gezocht bij het zien van de schuursponzen. Toch zijn het deze sponzen die al één kant van kerkgebouw-op-schaal vormen. De kinderen van de kinderkerk verkopen elke zondag van de veertigdagentijd sponzen voor één euro per stuk. Voor dat bedrag mag u ook nog met een dikke stift een wens of een kreet op de spons schrijven voor die opgeplakt wordt op de kerk. We hopen natuurlijk dat de hele kerk ‘afgebouwd’ kan worden met nog meer sponzen, want dat zou betekenen dat er veel geld gestuurd kan worden naar Mozambique waar in het vluchtelingenkamp Marretane in het echt een goed stevig en functioneel kerkgebouw gebouwd kan worden. Naast de spons-ering via de kinderkerk is uw gift via de eindcollecteschaal uiteraard ook van harte welkom. Maakt u een bijdrage over via het banknummer van de parochie (NL45 INGB 065.84.44.522), dan graag even erbij vermelden: vastenactie 2016. Al die euro’s tellen we bij elkaar op en worden na Pasen via Missie Sint Paulus naar Mozambique overgeschreven.