Uitnodiging startzondag

Beste parochiaan,

Al een aantal jaren is het haast al traditie om na de zomerperiode een zondag tijd te nemen om met elkaar een start te maken van het nieuwe seizoen. De dag begint om 10.00 uur met een eucharistieviering die we ‘de zondag van het waardevolle’ hebben genoemd. We onderzoeken samen het waardevolle in de lezing van Lucas 15;1-10. De kinderen zijn deze dienst gewoon welkom in de ‘grote’ kerk, waar ze wellicht wel even ‘zoek raken’ en iets waardevols gaan doen met water en rotsen …

Na de koffie en een korte uitwerking van de viering willen we samen lunchen en tijd nemen om de zomerverhalen met elkaar uit te wisselen. Alleen dat is al waardevol! Het is ook een beetje traditie dat dat in de pastorietuin gebeurt, maar een en ander hangt uiteraard af van het weer.

Samen beginnen, elkaar ontmoeten en samen vieren. We hopen u te zien!

We zouden het fijn vinden als u zich voor 5 september wilt aanmelden bij Maghalie (secretaris.vitus@upcmail.nl of telefoon: 036-841 6228) in verband met de catering. Een vrijwillige bijdrage aan de onkosten voor de lunch wordt op prijs gesteld.
Is vervoer op deze dag een probleem, neemt u dan tijdig contact op met de pastoor.

Met vriendelijke groet,
het kerkbestuur.