Welkom op kerstavond in het Dromenmuseum!

Wie op kerstavond, zaterdag 24 december, na het bezoek aan het kerstkerkplein aan het Melkpad om 19.00 uur de kerk binnenloopt, wordt welkom geheten in het Dromenmuseum. Het is de plek waar je foto’s, tekeningen, schilderijen en beschrijvingen kunt bekijken van bijzondere dromen. Er zijn leuke dromen, vervelende dromen, saaie dromen, vergeten dromen, toekomstdromen en nog veel meer. Het museum wordt ‘s nachts bewaakt door een nachtwaker. Alleen…, het lukt hem niet om in een donkere nacht wakker te blijven. Hij valt in slaap, onbekenden zien kans om in te breken en het museum wordt leeggeroofd. Wat nu?
Kinderen van plm 7 jaar en ouder – en hun ouders, opa’s en oma’s – worden van harte uitgenodigd om naar deze kinderkerstnacht te komen en samen met ons het kerstfeest te vieren. En natuurlijk om te horen en te zien hoe het verder gaat met het Dromenmuseum.

zaterdag 24 december
aanvang: 19.00 uur
voor kinderen van plm 7 jaar en ouder

De kinderkerstnacht wordt georganiseerd door de Regenboogkerk en de St Vitus aan het Melkpad.