Boeken op het kerkplein

Bent u een boekenliefhebber? Kijkt u graag dvd’s of luister u veel naar muziek? Kom dan even langs op zaterdag 25 maart aanstaande. Tijdens de open kerk, dus tussen 13.00 en 16.00 uur, beginnen we alvast met de boekenmarkt die de kinderkerk organiseert. Is het mooi weer, dan staan we buiten op het kerkplein met leuke, boeiende, mooie, informatieve, verrassende en ernstige boeken. Dit jaar zullen er ook dvd’s en cd’s te koop zijn in net zo’n gevarieerd aanbod. Neemt u voldoende kleingeld mee, want pinnen gaat nog niet lukken. De boeken, dvd’s en cd.s zijn aantrekkelijk geprijsd, maar u mag best iets meer betalen. Waarom? Omdat de opbrengst van de verkoop in twee potjes gaat: één voor broeder Johannes die samen met anderen in Calais een gastvrij huis heeft voor vluchtelingen (het vastenproject 2017) en het andere potje is voor Vladimir, het kinderkerkkind uit Moldavië dat wel wat ondersteuning kan gebruiken. Kom dus kijken én kopen!

De boekenmarkt zal ook op de zondag na de viering in De Akker gehouden worden.

NB Heeft u nog boeken, cd’s of dvd’s die verkocht mogen worden? Kom ze dan nog even brengen tussen 12.30 en 13.00 uur! Lukt dat niet, neem dan contact op met pastoor Van der Velde (035 – 624 80 09).