City Run op zondag 2 april Let op bereikbaarheid kerk!

Komend weekend staat het centrum van Hilversum in het teken van hardlopen. Op zaterdag 1 april vindt de Ladies Run plaats en op zondag 2 april is er de hele dag wel een groep die meedoet aan de City Run. De Hilversum City Run is het grootste sportevenement in ‘t Gooi. Jaarlijks groeit de belangstelling, zowel wat deelnemers betreft als toeschouwers. Bij de laatste editie waren dat er respectievelijk 10.000 en 40.000. Grote delen van het centrum worden afgezet voor verkeer om de lopers alle ruimte te geven. Ook het Melkpad valt in dat gebied. Puzzel van te voren uit hoe u veilig het kerkplein kunt bereiken en vooral: hoe komt u weer thuis na afloop? In de route is een aantal oversteekpunten. Wie vanuit de kerk het Melkpad in de rijrichting volgt en rechts afslaat op de ‘s Gravelandseweg komt bij zo’n oversteekpunt waar de Koninginneweg op de ‘s Gravelandseweg komt. Vanaf daar kunnen degene die naar Noord en Oost willen een weg zoeken naar het viaduct richting Johannes Geradtsweg en vanaf daar is alles die dag nog gewoon 🙂 Hilversummers voor West en Zuid slaan na het Melkpad linksaf de ‘s Gravelandseweg op en komen dan daar een oversteekpunt tegen.

Gewoon een dagje blijven genieten van alle activiteiten in het centrum mag natuurlijk ook!