Van oud en nieuw

Omdat Oudjaarsdag op een zondag valt zullen dit jaar geen vespers van oudjaar gezongen worden. Het Te Deum om God te danken dat Hij in het afgelopen jaar bij al wat ons overkwam aanwezig was, wordt nu ’s morgens als besluit van de eucharistieviering gezongen. U bent welkom bij deze viering die om 10.00 uur begint.
Het nieuwe jaar beginnen we op 1 januari om 11.00 uur met een gezongen eucharistieviering. Na afloop is iedereen welkom in de pastorie voor oliebollen met ‘bubbels’ en vooral om elkaar veel heil en zegen voor 2018 te wensen.
Op 7 januari kunt u dat laatste ’s middags ook doen in de kathedrale kerk Ste Gertrudis (Willemsplantsoen) in Utrecht. Na de pontificale vespers die om 16.00 uur beginnen is er een nieuwjaarsontmoeting voor het hele bisdom in het naastgelegen In deDriehoek. Daar bent u allen welkom!