Timmeren en pleisters

Terwijl in de ‘grote’ kerk de viering de liturgie volgde, werd er in de kinderkerk flink op los getimmerd. Elke week wordt daar gewerkt aan een heus insectenhotel. Nu, na drie zondagen van de veertigdagentijd, is al goed te zien hoe dat er ongeveer uit gaat zien. Nu denkt u natuurlijk dat die pleisters nodig zijn vanwege het timmeren, maar nee. Het bakje met pleisters staat in de hal van de kerk en ook deze zondag kon men weer een pleister kopen voor één euro. Al die euro’s worden gespaard voor het ziekenhuis in Egypte. Mooi toch! En wat ook zo mooi is: u kunt tot aan Pasen meedoen met sparen. Elke week kunnen pleisters gekocht en geplakt worden, op zaterdag 10 en zondag 11 maart wordt de boekenmarkt gehouden en de kinderen gaan ook nog de keuken in om wat lekkers te bakken. Dus: kom vooral naar de kerk om allerlei goede redenen, maar ook om mee te helpen met de vastenactie door van alles te kopen. Met een paar losse euro’s en vijftigcentmunten komt u al een heel eind.