Zomaerfeest op het kerkplein

Een feestje met en voor de (nieuwe) buren. Op zaterdag 23 juni willen we er een leuke dag van maken. ‘s Morgens is er vanaf 11.00 uur op het kerkplein een garageverkoop. Kom even kijken wat er uitgestald ligt en mogelijk vind je iets waar je al langer naar op zoek was.
Om 13.00 uur gaan de grote deuren van de kerk open voor ‘open kerk’. Dat doen we elke zaterdag trouwens. Tot 16.00 uur is de kerk dan open om eens even van binnen te kunnen bekijken, en vooral ook om gewoon maar ergens te gaan zitten en de rust en de ruimte tot je te laten komen. Wie wil kan een intentiekaars aansteken en/of bidden. Tijdens het zomaerfeest zal een van de organisten van de kerk om 16.00 uur een klein concert geven.
Op 23 juni gaat ook de zomer-expositie van start. We vroegen parochianen: Dat  (zomerse) vrije, losse gevoel, de ruimte die even van jou is, de ontspanning die je vindt in de natuur, in anders bezig zijn, op festivals en vul maar aan. Hoe ziet volgens jou zoiets eruit op een foto? Uit alle inzendingen is een keuze gemaakt. Maar er is meer over het thema Voel je vrij! in de kerk te zien.
Vanaf 15.00 uur zijn er verschillende kinderactiviteiten en de pizzabus van Mrs. Italy komt om 17.00 uur voorrijden en dan kan iedereen genieten van zelfgemaakte pizza’s. Het feest wordt afgesloten tussen 20.00 en 21.00 uur.
Oftewel: we hopen op een leuke, ontspannen zaterdag met heel veel nieuwe kennismakingen en ontmoetingen.