Een vierstrokenverhaal

Vraag met welk verhaal de kinderkerk is bezig geweest afgelopen zondag en iedereen die in de kerk aanwezig was, zal het je kunnen zeggen. Dat heeft alles te maken met de originele en perfect uitgevoerde manier van vertellen.

Terwijl het verhaal werd verteld illustreerden de kinderen met hulp van vier stroken de vertelling in vele vloeiende bewegingen. Zo ging het over vier vrienden en een verlamde man die een huis binnen wilden gaan, maar omdat het zo druk was via een trap naar het platte dak moesten. De W hoorde bij ‘Wat??’, een vraag die gesteld werd omdat Jezus zei dat hij de zonden wilde vergeven. Het verhaal sloot af met de niet-meer-verlamde man die zijn matras opvouwde en wegliep.

Complimenten aan de snelle vouw-kinderkerkkinderen en -leiding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *