Quiz borrelt en bruist

De 035 Kwis-groepsapp liet de laatste week al regelmatig geluiden horen. Nieuwsgierige opmerkingen naar wat de quiz zou kunnen zijn, maar vanaf zaterdagochtend barstte het energiek los op de app. Annemarie meldde dat het vragenboekje opgehaald zou worden bij Mout en dat daarna vanuit het ‘hoofdkwartier’ alles op alles zou worden gezet om zoveel mogelijk goede antwoorden te produceren. Tot ‘s avonds laat verschenen apps met of zonder foto’s op het scherm van de mobiel.

Parochianen schoten te hulp en gingen op onderzoek uit in Hilversum om ter plekke fotoos te maken of gegevens te controleren. Oplossingen werden rondgemaild en ook weer ingetrokken als bleek dat er iets niet klopte. Maar gaandeweg en met de inzet van velen ontstond er toch al iets moois! En vandaag is met dezelfde energie weer doorgegaan. We gaan natuurlijk voor de hoofdprijs en bestemmen die voor het vastenoffer!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *