Son of Saul

Een reconstructie van de hel. Aldus een reactie op deze film, waarin regisseur László Nemes twee dagen in vernietigingskamp Auschwitz door de ogen van Saul Ausländer beschrijft. Als lid van een Sonderkommando moet hij andere gevangenen de gaskamers in drijven.
In deze film geen heroïek, zelfs geen echt verhaal.
NB vanaf 16 jaar

Son of Saul
Dinsdag 2 april
Aanvang: 13.30 uur en 20.15 uur
Inleiding: Jurjen Zeilstra

Filmtheater Hilversum (Herenplein 5 – Hilversum)
Reserveerlijn: (035) 623 5466
Betalen kan in het Filmtheater uitsluitend via pin.
Voor actuele info: www.filmtheaterhilversum.nl

Films die je niet loslaten en aan het denken zetten. Voor de veertigdagentijd 2019 programmeert Filmtheater Hilversum in samenwerking met de Regenboogkerk en onze parochie op de zes dinsdagen in deze periode voor Pasen zes titels die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.