Het leven gaat ons niet voorbij III

Op 3 maart is het tijd voor Hella van der Wijst om een inleiding te geven en met ons in gesprek te gaan in het kader van ‘Het leven gaat ons niet voorbij’. Hella is jarenlang presentator geweest bij de KRO/ NCRV/ IKON en EO voor programma’s als ‘De wandeling’, ‘Het vermoeden’, ‘Ik mis je’ en nog vele andere. Wat haar het meest raakte in de vele persoonlijke gesprekken die ze voerde met haar gasten, was het begrip ‘troost’. Hoe kun je troosten en hoe laat je je troosten als het leven zich van de lelijkste kant laat zien?

Ze is erover gaan schrijven, theater gaan maken en lezingen over gaan geven. En op 3 maart dus ook bij ons in ‘De Akker’. Maar het is niet alleen een kwestie van naar haar luisteren, het wordt een avond om met elkaar in gesprek te gaan over de wezenlijke dingen die ons in het leven overkomen.

Wees welkom en neem uw buren of vrienden mee. Alle gegevens ziet u op de flyer hierboven…