Ik neem deze man!

Opnieuw verzorgt Vita Nuova een vermakelijke avond en speelt ze een komisch stuk: Ik neem deze man! Over een bewusteloze man in een sporthemdje en boxershort na de Hilversumse Cityrun. Over listen en bedrog. Over vele complicaties en flitsende hilariteit.
Deze romantische klucht kunt u zien op vrijdag 21 februari, 20.00 uur in De Akker. Vanaf 19.30 uur gaan de deuren open. Toegang: tien euro en dat is inclusief een consumptie bij binnenkomst en in de pauze.

Kaarten reserveren kan nog via reserveren kan via ok-vitanuova@hotmail.com.

2 Comments

    1. Sorry, beste mensen, wij komen niet deze keer. De NS doet moeilijk, wordt een lange reis via Utrecht. Geniet. Sorry hoor.
      Irene & Jake Dejonge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *