Willibrordus

De feestdag van de H. Willibrordus (7 november) vieren we op zondag 8 november. Deze Ierse monnik bracht met zijn metgezellen het Evangelie naar de lage landen. Hij bouwde twee kerken op het huidige Domplein. Een daarvan werd opnieuw gewijd aan de heilige Martinus van Tours, inderdaad, de sint Maarten van 11 november.

De eucharistieviering op 8 november begint om 10.00 uur. Voorganger is priester Nico Schoorl.
In navolging van de richtlijnen van de landelijke kerk en de maatregelen van de regering zijn er nieuwe aanpassingen. Zo zullen er geen misdienaars zijn, is er helaas ook geen kinderkerk en neemt één cantor de gezangen op zich.
Wie wil meevieren dient zich aan te melden en met mondkapje op een zitplaats in de kerk te zoeken. En natuurlijk alles op minstens anderhalve meter. Eenieder wordt verzocht om na de viering kerk en kerkplein te verlaten en niet te blijven napraten.