Tot hier

Regels, grenzen, geboden. Om je aan te houden, maar soms ook weer niet. In de opmaat naar de derde zondag van de veertigdagentijd horen we over een werkelijk woedende Jezus. Aartsbisschop Bernd denkt er het zijne bij en Martien leest twee veelzeggende teksten. In het Exodus-filmpje heeft schilder Lefteris Olympios het over de haat die hij voelde, over Goede Vrijdag en over het onvermijdelijke paars.
Deze opmaat is te zien vanaf zaterdag 6 maart, 17.00 uur, via deze link.

De viering op de derde zondag van de veertigdagentijd komt zondag als livestream (vanuit de kerk in Utrecht en Haarlem) online via oudkatholiek.nl. Voorgangers in Utrecht zijn mgr. Bernd Wallet en oud-Hilversumpastoor Wietse van der Velde. In Haarlem gaan mgr Dick Schoon en diaken Johannes van Riessen voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *