Sacramentsdag

‘Het feest van Sacramentsdag herinnert ons vlak na Pinksteren nog een keer aan Witte Donderdag, de instelling van de Eucharistie,’ schrijft pastoor Victor in de laatst verschenen nieuwsbrief. We vieren het feest in de eucharistieviering op zondag 6 juni, de zondag waarop pastoor Victor afscheid neemt van de parochie.
Nogmaals Victor: ‘Het is het feest dat ons vertelt over hoe Jezus zichzelf als Sacrament geeft aan zijn vrienden. Daarmee delen wij in zijn Lichaam en Bloed en worden daardoor zelf deel van zijn Lichaam en Bloed en zo met elkaar verbonden als broeders en zusters.’

Omdat er inmiddels wel steeds meer, maar toch nog niet alles kan zal het persoonlijk afscheid nemen van de pastoor en zijn gezin na de viering ‘gedoseerd’ plaatsvinden op het kerkplein.

Om aanwezig te zijn in de kerk voor de viering wordt u verzocht zich aan te melden via de website. Ook voor wie alleen na de viering afscheid wil nemen: meld u aan en vermeld bij de opmerkingen dat u alleen voor het persoonlijk afscheid nemen komt. U ontvangt dan later een e-mail met een tijdslot voor zondag 6 juni.
We hopen dat – rekening houdend met de corona-maatregelen – zo iedereen de gelegenheid krijgt om Victor en Marijn nog een keer te ontmoeten.

Zondag 6 juni, aanvang eucharistieviering 10.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *