Brood en gebed

Voor zondag 1 augustus is een viering-anders-dan-anders bedacht. Dat anders zit ‘m er dan in dat we (hopelijk) buiten op het kerkplein rond de klokkentoren aan tafels te zitten. Op die tafels kannen koffie en thee, broodjes en meer ontbijtonderdelen.
Het is die dag volgens de kerkkalender de zondag van het brood uit de hemel. En niet-anders-dan-anders willen we die zondag vieren met liederen en gebed, met lezingen en teksten. En samen aan tafel ontbijten en verhalen over maaltijden delen.

Want wil je meevieren en mee ontbijten, dan is dat je ‘toegang’. Aan iedereen vragen we om vooraf al te bedenken wat jij zou vertellen als je gevraagd wordt naar de meest memorabele maaltijd die je is bijgebleven. Om welke reden dan ook.

Zondag 1 augustus, 10.00 uur, een viering van brood en gebed.
(Geen eucharistieviering.)


Vooraf aanmelden/reserveren via de website, maar voor deze zondag eerder dan gebruikelijk vanwege het bestellen van de broodjes.
Dus hier zo snel mogelijk aanmelden, in ieder geval niet later dan vrijdag 30 juli 12.00 uur.

NB En mocht het zondagochtend buiten te nat zijn, dan dekken we de tafels in De Akker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *