Hoor

‘Hoor. Maar ik kan niet horen. Mijn oren dichtgestopt. Mijn adem opgekropt.’ Regels uit een lied dat zal klinken in de viering van woord en gebed (& meer) op zondag 4 juli aanstaande. Een viering waarin het in de lezingen gaat over kracht, zwakheid en onmacht en dat het dan ook over ons gaat. Over hoe wij in het leven staan en reageren, op elkaar en op God. Een viering waarin we zoeken naar onze/een weg daarin. En het laatste lied zingen we mee met de woorden ‘Zing maar en bid, en ga Gods wegen, doe wat uw hand vindt om te doen.’ Als we samen tot daar komen… Mooi!

We nodigen u uit om mee te vieren in deze dienst die om 10 uur begint. U kunt zich aanmelden via deze link. In de kerk is een mondkapje niet meer verplicht en meezingen mag weer. De onderlinge afstand blijven we wel in de gaten houden, tijdens de viering en ook na afloop bij het koffiedrinken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *