Lampionnenoptocht

11 november – Sint Maarten! Kinderen (en als ze willen meelopen ook hun ouders) zijn van harte uitgenodigd om 18.30 uur op het kerkplein aan het Melkpad te verzamelen. Daar zal ook sint Martinus – te paard – komen en samen lopen we door enkele straten rondom de kerk.
Al zingend bellen we aan bij huizen waar een kaars staat te branden. Met onze lampionnen en een lied brengen we wat licht en vrolijkheid bij de mensen. Zo tegen 19.45 uur denken we weer terug te zijn op het kerkplein. Daar bij de de pastorie wordt natuurlijk ook nog aangebeld en gezongen.

NB Neem je wel je eigen lampion mee?

Net als Sint Maarten willen wij ook delen en dat doen we met de Voedselbank. Inbreng van houdbare levensmiddelen (lekkers voor (5) december!) is op 11 november tussen 16.00 en 20.00 uur bij de kerk.

Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar: sintmaarten@stvitus.nl.