Op slot

Als een donkere wolk hing het al boven deze zaterdag en na de persconferentie weten we het zeker: opnieuw een stevige lockdown. Een maatregel die ook de vieringen en activiteiten in onze kerk treft. Vooralsnog tot 14 januari blijven de kerkdeuren weer dicht.

Wat niet op slot gaat is wat wij voor elkaar kunnen betekenen, wat wij voor elkaar kunnen doen. Even bellen of whatsappen, een hartelijke groet door de brievenbus. Ach, u weet zelf wel hoe u een ander een glimlach kunt bezorgen. Aandacht voor elkaar, hulp geven, hulp vragen, meeleven, meebidden.
In deze tijd van korte dagen en lange nachten: deel zo wat licht in het donker.
En ook al gaat het leven nu anders dan we dachten en hoopten, eind deze week vieren we – thuis – kerst!

Op de website van de landelijke kerk vindt u een link naar online vieringen vanuit de kathedraal in Utrecht en Haarlem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *