Groei

Groeien. Als het goed gaat, zit het leven vol groei, op allerlei manieren. We ontwikkelen inzichten, kwaliteiten, vaardigheden, wijsheid. Als het goed gaat…
En zijn de voorwaarden tot groei aanwezig? Hoe ontwikkelt een mens zich zonder kansen, mogelijkheden, zonder zicht op toekomst? Zonder liefde?

Het zijn grote vragen die ook de kinderkerk niet schuwt. De kinderen gaan zondag 13 maart aanstaande verder met hun veertigdagenproject en hebben het dan over dat groeien. Ze gaan ook aan de slag om groei zichtbaar te maken met een bijzonder bolletje in een zelfgeknoopte plantenhanger. Kunnen ze thuis dat groeien gade slaan.
En wat nou zo leuk is: ook anderen kunnen thuis zo’n bolletje ophangen! Na de viering kunt u uw eigen plantenhanger knopen. Of is er wel een kind dat het knoopwerk voor u wil doen.

Voor de plantenhanger wordt een eigen bijdrage in klinkende munt gevraagd. Natuurlijk bestemd voor de vastenactie, de vluchtelingen in Mozambique. Zodat ook daar mensen meer mogelijkheden krijgen om te groeien! Neem dus voldoende euromunten mee: voor een royale bijdrage aan het doel en voor het plezier van het creatief bezig zijn met als resultaat een vrolijke hanger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *