Hemel en aarde

Geen eucharistieviering in onze kerk op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, wel een boeiend alternatief in een meditatieve wandeling rond Casella. Het gaat niet om een grote afstand, maar om samen zijn in stilte, om stilstaan-bij, meditatie en, in dit alles, ontmoeting. Pastoor Marieke start om 10.15 uur. U / jij mag tot het laatste moment bedenken of je komt, maar natuurlijk is het fijn om te weten hoeveel mensen er ongeveer zullen meewandelen: pastoor@stvitus.nl.

Bij regen vervalt de wandeling en is er in de kerk aan het Melkpad een aangepaste vorm van samenzijn in stilte en meditatieve werkvormen. Zowel buiten als binnen is er ruimte om stil te staan bij hemel en aarde, Jezus en de betekenis van ons geloofsvertrouwen. 

Wie die dag liever een eucharistieviering wil meebeleven, is uitgenodigd om naar de Ste Gertrudis (Willemsplantsoen 2) in Utrecht te gaan en daar mee te vieren. Om 9.18 uur vertrekt de trein vanaf spoor 2 op Hilversum Centraal, die u om 9.35 uur in Utrecht brengt. Van daar is het een kleine wandeling om in de kathedraal te komen, waar de eucharistieviering om 10.00 uur begint.