Maaltijd en Meer

Terug van weg geweest: Vanaf 20 november zal er elke derde zondag van de maand weer gekookt worden in het kader van ‘Maaltijd en Meer’. Samen aan tafel voor een lekkere maaltijd en vooral voor aangenaam tafelgezelschap.
Vanaf half zes staan de deuren van De Akker open, de maaltijd zelf begint om 18.00 uur.

Na afloop van het eten willen we (met wie dat wil) vanaf een uur of zeven de verdieping zoeken in de kerk; een lang kwartier – een klein halfuurtje, zoiets.
Voor het eten vragen we een bijdrage van drie euro – contant graag, pinnen is niet mogelijk. Drie euro is een richtbedrag, u mag ook meer of minder geven. Een wijntje of frisje kost één euro. Water, thee of koffie is gratis. En zelf wijn of een biertje meenemen, dat kan ook.

Om te kunnen inschatten voor hoeveel mensen we moeten koken vragen we u om tijdig door te geven dat u komt via deze link: ikeetgraagmee!
Er is een maximum aan het aantal personen dat kan mee-eten, dus doe dit snel, in elk geval vóór 18 november in verband met de inkopen. Via die link kunt u ook aangeven dat u graag vegetarisch eet.
Op het formulier vragen wij ook om aan te geven of u wilt meehelpen, vooraf en/of na afloop. U wordt dan teruggebeld of dat echt nodig is.