Kinderkerstnacht

Kerstavond, bijna is het kerst. Een avond van lichtjes, van samen zingen en luisteren naar verhalen.
Op kerstavond, 24 december, wordt de Kinderkerstnacht gevierd, bedoeld voor kinderen tussen de twee en twaalf jaar. Met bekende kerstliederen en dat verhaal over Zef, die op zo’n avond heel wat meemaakt.

Omdat er voorgaande jaren zoveel kinderen (en hun (groot)ouders) kwamen wordt de Kinderkerstnacht gehouden om 17.00 u., 18.00 u. en 19.00 u.. Dus drie keer dezelfde viering, maar zo hopelijk met plek voor iedereen die wil meevieren.

Neem voor en na de viering nog even tijd om over het kerstkerkplein te lopen. Voor een beker warme chocolademelk bijvoorbeeld of om te luisteren naar de blazers van Beatrix Brass.

En voor je naar het kerstkerkplein of de Kinderkerstnacht komt: vergeet niet om een das voor de tassen van de Voedselbank mee te nemen! We willen tweehonderd dassen kunnen doorgeven. Een groot aantal is al gebreid, maar er mogen nog veel meer dassen bij.