Onder de steigers – 5 maart

Ons gepruts onder de zon. Met dat als eerste thema begint de serie van vijf avonden in de veertigdagentijd. Bij St. Vitus onder de steigers luistert u op zondag 5 maart naar The Occasional Collective, vier enthousiaste muziekmakers die hun songs niet zomaar gekozen hebben. Okee, soms alleen al omdat het zo lekker klinkt. Maar met nummers als The Criminal under my own hat gaan ze ook verder dan alleen dat. Americana, blues en Nederlandstalig, dat zou je er nog van kunnen zeggen.
En dan is daar die avond ook Joris Vercammen die wel wat gedachten heeft bij dat gepruts onder de zon. Hoe kijken we daar naar? Over bezinning gesproken.

Muziek & Meditatie bij St. Vitus onder de Steigers
Zondag 5 maart 2023
Vanaf 19.30 uur inloop, koffie en thee
Aanvang programma: 20.00 uur.
De toegang is gratis, vrijwillige bijdrage (graag!) via QR-code.

St. Vitus aan het Melkpad