Film & Religie: De man uit Rome

Een voorpremière bij Film & Religie 2023: De man uit Rome, de vierde, intrigerende speelfilm van regisseur Jaap van Heusden. Mensen willen bedrogen worden. Met die gedachte reist onderzoekspriester Filippo naar een Limburgs dorp, omdat daar een Mariabeeld zou huilen. Filippo raakt verwikkeld in het verdriet van het dorp en in schijnbaar wonderlijke gebeurtenissen die zijn zekerheden onderuithalen. Regisseur Jaap van Heusden is 28 maart aanwezig bij het nagesprek.

Filmtheater Hilversum
Dindag 28 maart 2023
Aanvang: 19.15 uur
De man uit Rome – trailer

Films die je niet loslaten en aan het denken zetten. Voor de veertigdagentijd 2023 programmeert Filmtheater Hilversum in samenwerking met de Regenboogkerk en onze parochie in deze periode voor Pasen vier titels die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Elke film wordt ingeleid en napraten indien gewenst kan natuurlijk altijd.