Onder de steigers – 12 maart

Zonder een jij is er geen ik. Hapert de menswording. En toch, jij en ik, het kan gecompliceerd zijn. Bij de tweede Bij St. Vitus onder de steigers op 12 maart wordt Wie ben jij en wie ben ik? de rode draad van een uur prachtige muziek en enkele teksten.
Gitarist en luitspeler Dingeman Coumou zal in de kerk-in-renovatie-ruimte eigen composities laten horen en speelt ook arrangementen van bekende klassieke werken. Inge van Maaren presenteert de avond en leest teksten uit misschien wel uit onverwachte hoek. Dingeman is niet onbekend in Hilversum; hij was ook te horen in het ‘Tijd om te gedenken’ programma op Allerzielen.

Muziek & Meditatie bij St. Vitus onder de Steigers
Zondag 12 maart 2023
Vanaf 19.30 uur inloop, koffie en thee
Aanvang programma: 20.00 uur.
De toegang is gratis, vrijwillige bijdrage (graag!) via QR-code.

St. Vitus aan het Melkpad