Goed gemutst!

Vierhonderd eierwarmers konden donderdag 6 april worden afgeleverd bij de Voedselbank. Alle vierhonderd met veel plezier gebreid door de dames (het zijn nog steeds alleen maar dames – kom op, heren!) van de Dassenburcht aan het Melkpad. De Voedelbank heeft op haar beurt weer vierhonderd eieren gesponsord weten te krijgen, zodat nu in iedere paastas minstens twee eieren mét muts gestopt konden worden. Vrolijk Pasen!
Na de actie ‘Das in de tas’ – eind vorig jaar – werden de eierwarmers het nieuwe project voor de donderdagochtenden in De Akker. En na Pasen zal opnieuw een doel gesteld worden. Goed bezig zijn, gezelschap en een kop koffie. Zoiets. Ook u bent welkom op de donderdag, vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur.
En wie niet van breien houdt, toch gewoon komen. Al is het alleen al voor de koffie!