Zomaer

Zondag 16 juli namen we in een mooie viering afscheid van onze pastoor Marieke en pastor Annemieke, en ook van Dio en Inge die de afgelopen dertig jaren veel hebben gedaan voor onze parochie.
Er waren speeches waarin gerefereerd werd aan de twee banen die Marieke heeft gebolwerkt, haar grote inzet en de rust die haar wordt gegund na tweeënhalve super drukke jaren. En over Annemieke werd verteld dat zij met pensioen was en het als protestantse dominee heel bijzonder vond om in de kerk van haar man en kinderen als pastor gevraagd te worden. Annemieke heeft veel betekend in het pastoraat en is nu ook nog in ‘s Graveland als voorganger aangesteld.
Op het afscheid van Dio en Inge was de week ervoor al een voorschot genomen tijdens de door hun laatst georganiseerde alternatieve viering. Ook voor hun veel dank voor hun grote inzet en alle goeds gewenst in Italië.


Na het afscheid was er feest. Eerst in het Vitushofje waar Susanne voor bij de koffie heerlijke zelfgebakken taartjes, cupcakes, muffins en koeken had uitgestald. Heel Holland Bakt waardig!
Na de onthulling van de twee prachtige mozaïektafels begaf iedereen zich via de nieuwe poort naar de pastorietuin.
Daar werd onder leiding van Marijn een heuse pubquiz gehouden met drie rondes: over Hilversum, onze kerk en degenen die afscheid namen. Team negen heeft gewonnen!
Na de quiz waren er heerlijke pizza’s van Mrs. Italy, muziek van Ben Jur en het feest werd afgesloten met ijs.
We kijken terug op een gezellige dag en wensen iedereen een mooie zomer toe!