Film in de kerk: Lucky

Zondagavond 10 december 19.45 uur vertonen we de komische film Lucky.

De spirituele reis van een 90-jarige atheïst. Dat is de korte samenvatting van Lucky (2017). De legendarische acteur Harry Dean Stanton – bekend van Paris, Texas –  speelt in één van zijn laatste rollen Lucky, een nukkige alleenstaande oude man, die mijmert over het leven de naderende dood. Wil hij accepteren dat er dingen in het leven zijn die ons allen te boven gaan?

Kijk ook mee en maak kennis met de onvergetelijke Lucky en zijn vrienden in de kroeg. Theoloog en filmrecensent Joël Friso verzorgt een korte inleiding en begeleidt samen met pastoor Tjeerd Visser een filmgesprek na afloop.

Zondag 10 december 19.45 uur
Oud-katholieke St. Vituskerk, Melkpad 12, Hilversum

Inloop 19.30 uur | Aanvang film 19.45 uur | Einde 21.45 uur

Meer info? Mail naar redactie@stvitus.nl.