KinderKerstNacht 24 december 16.30 en 18.30 uur

“Sta eens stil”. Daarover gaat het in de kinderkerstdiensten dit jaar. In de drukte van de tijd klinkt stilstaan misschien niet zo aantrekkelijk. Maar, moet je soms niet juist stil staan om vooruit te kunnen? Waar zet Kerst ons eigenlijk bij stil?

Aster Abrahamsen, dominee in de Bethlehemkerk (PKN), schreef speciaal voor deze
kinderkerstnacht een verhaal. En ook pastoor Tjeerd Visser van de Oud-katholieke St. Vitus is
er bij.

Let op! Dit jaar begint de eerste kinderdienst al om 16.30 uur, de tweede om 18.30 uur. Beide vieringen zijn hetzelfde, bedoeld voor kinderen van 2 – 12 jaar en hun ouders (die natuurlijk ook van harte welkom
zijn in de Kerstnachtmis, met samenzang vanaf 21.45 uur).

Het plein wordt weer sfeervol aangekleed. Met lichtjes en vuurkorven, met warme drankjes en wat lekkers. En natuurlijk als vanouds live muziek van de Beatrix Brass Band. Ook is plek ingeruimd voor een goed doel om bij stil te staan: “the children left behind”.  

We hopen velen van u en natuurlijk heel veel kinderen te zien op het Melkpad bij het begin van de Kerstnacht, om met elkaar het licht te verwelkomen.