Afrekening volgt…

 
   

Rode wangen, een kaart vol stempels, buiten adem onderhand, maar stoppen? Geen denken aan. De kinderen renden gisteren fanatiek hun rondjes om de kerk of voor de kerk, al naar gelang hun leeftijd. Er werd gesprint en gedribbeld met maar één doel: zoveel mogelijk stempels verdienen.

Voordat de kinderen van start waren gegaan, hadden zij hun sponsorkaarten laten invullen, een geldbedrag per rondje. Twintig cent, vijftig cent of soms wel een euro voor een rondje om de kerk. De parochianen die de kinderen aanmoedigden, zagen per ronde hun bijdragen oplopen.

Komende zondag wordt er afgerekend en hoopt de kinderkerk een pot vol geld te kunnen presenteren. Bestemd voor de Vastenactie, het Citypastoraat. Met al die gelopen rondjes zit het er dik in dat citypastor Hans de Rie een mooie pannenset kan kopen! Met dank aan de kinderen van de kerk.

En niet alleen rennen, er werden ook rondjes gefietst!