DE Finale: op weg naar de klaverjasbeker of de goudenprop

Noteert u ‘m: op 20 maart wordt alweer de laatste kaartavond van dit seizoen gehouden. Wie is aan het einde van die avond de gelukkige met de Wisselbeker of Goudenprop??

Het blijft spannend wie dit jaar met de eer gaat strijken bij het klaverjassen en een jaar lang de wisselbeker in zijn of haar bezit mag houden. Momenteel staat Kees Giskes na vier ronden bovenaan met een score van 19.628 punten. Hij wordt op korte afstand gevolgd door 5 personen die maximaal 750 punten verschil met Kees hebben. Er is dus op de laatste avond 20 maart nog van alles mogelijk.
 
Op 20 februari is de vierde ronde gewonnen door Wim Bikker met 5405 punten. Als tweede is Ingeborg Hendriks met 5179 geëindigd.  Kees Giskes werd derde met 5106 punten. Wij werden deze avond versterkt door Susan Bikker en Coby van Winsum. Coby eindigde op vierde plaats en Susan helaas op de laatste met slechts 3771 punten.

 

Ook de proponeerders gaan op 20 maart hun laatste drie of vier rondes afwerken.
 Is het nog spannend? Nou …. gedeeltelijk:
 Corry leidt met 35 punten, voor Rita met 22 punten, Luuk met 19 en Henny met 7 punten.
 Er zijn nog maximaal 20 punten te verdienen als je de vier rondjes wint ……. , dus Corry staat er wel heel erg goed voor.De proppers spelen natuurlijk voor de gouden wisselprop!
 
U blijft van harte uitgenodigd om met ons mee te doen op de laatste avond, 20 maart vanaf 19.30 uur in De Akker.