Verder op de reis…

Wonder boven wonder, het veertigdagenproject van de kinderkerk, bracht ons bij het verhaal van Mozes en zijn broer Aäron. Mozes had van God een opdracht gekregen, maar zag daar tegen op. Het valt soms ook niet mee om in je eentje iets te ondernemen. Samen, met z’n tweeën of nog meer, dan durf je meer.
God zei tegen Mozes dat hij samen met zijn broer op weg moest gaan. Dat gaat beter.

We zongen erover in het projectlied: ‘

Mozes gaat de boodschap brengen met Aäron als zijn tolk.’

De kinderen hebben geluisterd naar het verhaal en geknutseld. Grote hulp daarbij was Timo Nieuwenhuizen. Hij is een van de parochianen die als ‘reserve’ op de lijst van de kinderkerk staat. Mensen, die één of twee keer per jaar bijspringen wanneer dat nodig is. Dat is ook samen doen en reken maar dat het ook nog leuk is!