18 april: een bijzondere dag!

Zondag Jubilate, de derde zondag van Pasen, 18 april, wordt nog meer een speciale dag dan zondagen al kunnen zijn! Het begint al met de aanvangstijd van de viering: 9.30 uur, een half uur eerder dan gewoonlijk.
Dat heeft te maken met de Nike City Run, hèt (hard)loopevenement in het centrum. Wie geen deelnemer is, zal die dag met moeite zijn weg kunnen vinden door Hilversum vanwege alle afzettingen. Omdat het Melkpad ook deel is van het parcours, beginnen we onze viering eerder, zodat we daarna toch weer redelijk de weg naar huis kunnen terugvinden.

De viering zelf kent meer voorgangers dan we gewend zijn: naast pastoor Leen Wijker zullen de priesters Jan Visser en Jan van der Steen aanwezig zijn. Niet zonder reden uiteraard.
Zondag 18 april is ook de dag dat de pelgrimstocht van pastoor Wijker zal beginnen. De eerste stappen richting Santiago de Compostella worden dan gezet.

 

Temidden van parochianen, vrienden en leermeesters ontvangt de pelgrim de zegen voor zijn onderweg zijn. Een bijzondere ervaring, voor pastoor Wijker en voor de parochie en aanwezigen.