Vita in de brouwerij….

Vrijdag 23 april zijn we met een aantal jeugdigen (16 – 30 jarigen) naar de bioscoop gegaan. Er werd om 19.30 uur verzameld bij huize Giskes aan de Leeghwaterstraat. Na koffie/thee met taart en zeer geanimeerde gesprekken vertrokken we richting City theater, waar we de film Shutter island hebben gekeken.

Een zeer goede en spannende film over een detective (gespeeld door Leonardo DiCaprio), die op zoek gaat naar een moordenares die ontsnapt is uit een instelling voor geestelijk gestoorde criminelen. De instelling bevindt zich op een afgelegen eiland. Dit zorgde voor veel angstvolle momenten.

Na de film werd de avond afgesloten met een drankje in de Rex en kon iedereen voldaan weer naar huis. Ons volgende uitstapje staat gepland in juni voor de jongste jeugd. Brief volgt nog!