BBQ = Barbeque!

Beste mede- parochianen, gastleden en vrienden van de parochie, terwijl u wellicht nog op vakantie was in een zonnig land of in eigen land verblijft, zijn de voorbereidingen voor de jaarlijkse barbecue weer opgestart. Dit jaar wordt de barbecue na de zomervakantie gehouden, zodat onze pastoor met alle verhalen van zijn pelgrimstocht er ook bij kan zijn. (Tenslotte wordt de barbeque ook in zijn tuin gehouden…)

Graag willen wij weten wie we dit jaar allemaal mogen verwelkomen. Geef u daarom zo spoedig mogelijk op. Mocht u speciale (di)eetwensen hebben, kunt u dat ook aangeven.
Opgeven kan bij Alice Parmentier via e-mail: alice.parmentier@gmail.com of telefonisch 06-17834502. 

De barbecue is op zondag 5 september en start rond 12.30u.

Opgeven kan tot uiterlijk 1 september.

(En als u zeker wilt zijn van een zitplaats, kunt u het beste een tuinstoel meenemen).

We zijn nog op zoek naar mensen die o.a. zondagochtend willen helpen om de barbecue voor te bereiden. Graag ook opgeven bij Alice. We hopen dat we net als voorgaande jaren met zoveel mogelijk parochianen een gezellige barbecue tegemoet kunnen zien.

Groet, namens het kerkbestuur,

Alice Parmentier