Opnieuw de kaarten op tafel

Een nieuw seizoen klaverjassen en proponeren gaat van start op zaterdag 9 oktober in ‘De Akker’. Vooral mensen die nog niet eerder met ons meegespeeld hebben zijn van harte welkom.

Wij spelen het klaverjassen op zijn Amsterdams (dan hoef je de slag van je maat niet te troeven). En wij spelen zeker niet met het mes op tafel. Dus ook zij die een van beide spellen niet 100% beheersen zijn uitgenodigd om met ons mee te spelen. Ook vrienden en/of buren zijn welkom op deze klaverjas- en proponeeravonden. 

Er wordt een bijdrage gevraagd van € 2,= per persoon. Iedere spelavond staat op zichzelf en na afloop is voor eenieder een prijsje te bemachtigen. Na vijf spelavonden wordt er bij het klaverjassen een winnaar bepaald die naar huis gaat met de wisselbeker die een jaar in zijn/haar bezit blijft.

De kaartavonden zijn: 

zat 9 okt

zat 6 nov

zat 22 jan

zat 19 febr

zat 19 mrt

De aanvang is 19.30 uur in De Akker.

De eindtijd hangt er vanaf of we 3 of 4 rondes spelen!